Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата

УРАЛСКИ ИЗЛОЖБИ ' 2018

Снимка: exponet.ru

 

Български компании, желаещи да развиват партньорски отношения с руски фирми, са поканени да заявят интерес за участие в големи международни форуми и изложения в Урал-  Свердловска област,   провеждани с официалната подкрепа на Правителството на Свердловска област и организирани от компанията ВО " Уралски изложби» в гр. Екатеринбург, Международен изложбен център  «Екатеринбург-ЕКСПО», бул. «ЕКСПО», 2:

Тъй като за  търговските и индустриалните камари, както и за колективни експозиции са възможни  преференциални условия за участие, БРТПП приканва своите членове да заявят в Секретариата на БРТПП евентуален интерес за участие в дадена експозиция или форум, като изпратят попълнена регистрационна форма.

Регистрационна форма можете да изтеглите от тук: images/pdf/APPLICATION.doc 

 

Свердловска област с площ 194 800 кв.км. и население 4  311 700  души  е сред динамично развиващите се субекти на Руската федерация. Тук са концентрирани мощна промишленост, богати природни ресурси, интензивен транспортен трафик, значителен научен и човешки потенциал. Сред основните икономически предимства на Свердловска област са:

  • висок инвестиционен потенциал, ниски инвестиционни рискове и стабилно финансово състояние;
  • водещи позиции по икономическо развитие сред субектите на Руската федерация;
  • най-големият транспортен логистичен комплекс в региона на Урал;
  • разнообразна структура на промишления комплекс;
  • добре развита инфраструктура за външни икономически дейности;
  • високо ниво на академични и секторни научни изследвания;
  • квалифицирана работна сила, качествени специалисти и значителен иновационен потенциал.

 

Екатеринбург, разположен на границата между Европа и Азия, с население над 1 350 000 души, е четвъртият по големина град  и един от основните индустриални центрове на Русия.  Градът приема редица световни срещи на върха, такива като самит на страните-членки на БРИКС през 2009г., срещата Медведев - Меркел  през 2010г. , ежегодния международен форум  ИННОПРОМ. Екатеринбург ще бъде домакин и на мачове от световния шампионат по футбол FIFA WORLDCUP  RUSSIA 2018. 

 

Секретариат на БРТПП