БРТПП ПРИВЕТСТВА НОВИ ЧЛЕНОВЕ

 БРТПП се радва да приветства  трима нови членове, приети в Сдружението на заседание на Управителния съвет на 24 януари 2018г.

Базираното в София сдружение „Сардинска обществена и културна асоциация – Сaрдика“ (Associazione Sociale e Culturale Sarda “Sardica”) е един от европейските клубове,  промотиращи културата и фолклора на италианската автономна област  Сардиния по света и съдействащи за развитието на туризма.

 

 

Фирма  „ДТК Електроникс“ ООД , създадена през 1996 г. в гр. София, е специализирана основно в разработки, производство и сервиз на усилватели и компоненти за CATV мрежи. Изделията на DTK Electronics Ltd са предпочитани от водещите кабелни оператори в България.

 

Компанията  „Помона плод“ ООД , учредена в началото на 2017 година, предлага висококачествени пресни, замразени и сушени  плодове и зеленчуци както на българския, така и на европейските пазари.

БРТПП придава висок приоритет  на  дейностите по привличане на нови членове на Сдружението .  Към началото на 2018г. БРТПП има над  155 члена, представляващи  широк  спектър от  икономически дейности и поддържащи научни изследвания в областите машиностроене, електронна техника,  туризъм и недвижимост, транспорт и спедиция,  архитектура и строителство, лека промишленост – мебел , текстил и козметика, винопроизводство и селскостопанска продукция, инвестиционна и търговска дейност, банково и застрахователно дело, юридически и счетоводни услуги. 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group