Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата

ПОКАНА ЗА БЪЛГАРО-РУСКИ БИЗНЕС ФОРУМ „МЕДИЦИНА И ФАРМАЦИЯ – 2018“

 

 Уважаеми Дами и Господа,

На 13 юни 2018г. ще се проведе българо-руски бизнес-форум „МЕДИЦИНА И ФАРМАЦИЯ – 2018“, организиран от Търговско-промишлената палата на Руската Федерация съвместно с Българо-Руската търговско-промишлена палата.

Програмата включва две кръгли маси, на които ще бъдат разгледани  инвестиционните възможности в сектора. Първият формат ще обсъди възможностите за взаимни вложения в здравеопазването и перспективите пред развитието на българо-руските взаимоотношения в здравната политика. Участниците в нея ще могат да обменят опит в управлението и финансирането на здравеопазването; образователните програми за медицински кадри; административният режим при признаване на дипломите на медицинските специалисти. Тема на кръглата маса в тази част на форума ще бъдат и иновативните технологии за производство на медицинска техника, изделия и лекарства; биотехнологиите; административният режим за внос и разпространение на медицински изделия и лекарства, както и възможностите за инвестиции в изграждането на лечебни заведения и производството на медицинска техника, изделия и лекарства. Втората кръгла маса е насочена към санаторно-курортното лечение - оздравителен туризъм и рехабилитация.

Форумът ще предложи и възможност за срещи във формат b2b между български и руски представители 

Домакин на българо-руския бизнес форум „Медицина и фармация – 2018“ е Българската търговско промишлена палата, ул. „Искър“ № 9,  гр. София, 1000.

Уважаеми Дами и Господа,

Имам удоволствието да Ви поканя да вземете участие в българо-руския бизнес-форум „МЕДИЦИНА И ФАРМАЦИЯ – 2018“.  Българо-руската търговско-промишлена палата разчита, че участието Ви в работата на форума  ще даде нови възможности за икономически растеж и успех на Вашия бизнес на двустранна основа в областта на медицината, фармацията и оздравителния туризъм.

Като организатори на форума разчитаме да се постигнат конкретни резултати между фирмите от двете страни в областта на инвестициите и обмена на иновации. Интересът за участие във форума вече е висок от страна на компании,  опериращи в Русия, както и от страна на големи обединения като  Асоциацията на руските фармацевтични производители, Съюза на професионалните фармацевтични организации в Русия,  търговско-промишлените палати на  Московска, Люберецка и Тамбовска област.

При интерес за участие във форума, моля да се запознаете с Условията за участие и да изпратите попълнена Регистрационна форма  на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Броят на участниците е ограничен и ще бъде във Ваша полза да получим заявката Ви възможно най-бързо. Крайният срок за изпращане на попълнените регистрационни форми  е 6 юни  2018 г. 

С уважение,

                    

                    Георги Минчев

       Председател на Управителния съвет на  

                 Българо-руската ТПП

 

 

Изтеглете: 

Програма

Условия за участие

 

НАТИСНЕТЕ ТУК ЗА ПРЕЗЕНТАЦИИТЕ ОТ ФОРУМА