Председателят на БРТПП се срещна с бизнес-делегация от Перм

На 19 юни 2018г. във Варна Председателят на БРТПП Георги Минчев се срещна с  предприемачи от град Перм, които бяха на поредно  посещение в България в периода от 17 до 23 юни 2018 г.  Делегацията от Перм  беше ръководена от Елена Миронова, заместник-председател на Пермската търговско-промишлена палата. 

На срещата е било подчертано, че България е най-удобната икономическа платформа в Европа за руския бизнес, не само заради най-ниските данъци и отсъствието на мита в рамките на ЕС, но и като потенциален център за бизнес комуникации с балканските страни. Българската бизнес общност, особено в рамките на търговските камари, има реално предимство по отношение на взаимодействието с руския бизнес. Пермските бизнесмени разчитат да достигнат и до пазарите на съседните страни,  благодарение на съдействието и възможностите на българските търговски палати.

В плановете на Търговско-промишлена палата от Перм се предвижда през юни 2019 г. тя да посрещне на своя територия делегация от България. Представителството на Пермската търговско-промишлена палата в България възнамерява активно да сътрудничи с Българо-Руската търговска палата и с всички регионални български палати.

Вижте повече подробности в прес-съобщението на Представителството на Пермската ТПП в България, което можете да изтеглите от тук.  

 

 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group