Фирми от близо 40 държави се представят на Международния технически панаир

 

 

          Фирми от близо 40 държави ще се представят на Международния технически панаир в Пловдив, който ще се проведе от 24 до 29 септември 2018 г. Те ще предложат технологии, машини и авангардни решения за индустрията и дома от областта на електрониката и електротехниката, енергетиката и екологията, водния сектор, информационните технологии, роботиката и автоматизацията, транспорта и автосервизното оборудване, машиностроенето, строителството, химическата и минната промишленост, автомобилната индустрия.

          За първи път ще има Град на автомобилите.  „Auto City Пловдив 2018“  ще покаже завладяващото съчетание от технологичен напредък, сила и модерен дух в света на високите скорости. Премиери и нови модели, тест драйв с 30 автомобила и още атракции очакват посетителите. Те ще имат възможност да спечелят голямата награда - лека кола по избор измежду 7 марки, след попълване на анкетна карта.

          Интересна е и експозицията на тежка строителна механизация, разположена върху 7000 кв. м. в рамките на изложбата „Стройтех“. За първи път ще бъдат показани мощни товарачи и багери, които могат да се движат по релси и по шосе, мотокари, работещи с бензин и ток. Хибридните версии са хитът в зоната за строителна механизация.

          Там вносители на известни световни марки ще демонстрират  багери, самосвали, бетон възли, съоръжения за събаряне на здания и направа на канали. Асортиментът се допълва  от минимодели, които идват за първи път у нас, от складова техника, оборудване и резервни части. Така на едно място се събират машини за строителни и логистични дейности.

          Специалистите ще открият интересни новости в още осем специализирани изложби:  „Акватех“ (за водния сектор), „Елтех“ (за електроника и електротехника), „Енеко“ (за енергетика и екология), „Инфотех“ (за информационни технологии), „Интермин експо“ (за минната индустрия), „Машиностроене“, „Робохайтех“ (за роботи и автоматизирани системи), „Химия“.           Много от изделията ще се състезават в престижния Конкурс  за иновации, който ще излъчи златните медалисти на 74-ия Международен технически панаир.

          Експонатите отварят нова страница в индустрията, а  в бизнеса започва поредният етап на модернизация, смятат експерти въз основа на профила на участниците. Очаква се над 30 000  специалисти от България и Европа да  посетят  Международен панаир Пловдив, за да видят най-голямата технологична среща на Балканите.

 

Източник: Международен панаир Пловдив

 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group