Бизнес форум "Сътрудничество между Москва и България", 2 октомври 2018, София

  Снимка:  @The.Russian.Federation

На 2 октомври 2018 г. в София, в Конгресния център на Националния дворец на културата,  ще се проведе бизнес  форум "Сътрудничество между Москва и България" . Форумът се организира в рамките на Дните на културата на град Москва в България, съобщи Съюз "Московска търговско-промишлена палата". 

Министърът в Правителството на град Москва и Ръководител на департамента "Външни икономически и международни отношения" на град Москва Сергей Евгениевич Черьомин  ще оглави руската делегация, която ще включва ръководители и представители на департаментите на град Москва, московски предприятия и организации.

В рамките на Форума се планира провеждането на Пленарна сесия и две кръгли маси:

· Кръгла маса 1 "Опазване на обектите на културното наследство и туристическа привлекателност на двете столици";

· Кръгла маса 2  "Развитие на пътната и транспортната инфраструктура и метрополитена".

Очаква се събитието да  даде тласък за развитието на партньорства за бизнес и културно сътрудничество между Москва и София в рамките на настоящата Програма за сътрудничество между Правителството на Москва и Столична община за периода 2018-2020 г.

Повече информация за Форума може да бъде получена от: 

- Лидия Лукашенко, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , +7 495 221 03 64; +7 903 722 08 51

- Екатерина Ушал, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  ,  +7 495 276 12 19, ext. 313.

 

Тук можете да изтеглите Регистрационен формуляр за участие в бизнес  форум "Сътрудничество между Москва и България" . 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group