Владимир Путин е подкрепил работата на ТПП РФ по развитие на семейния бизнес в Русия

 

Владимир Путин на 15 юли 2019г. е провел работна среща с председателя на Търговско-промишлената палата на РФ Сергей Катирин.

На срещата са разгледани възможностите за подкрепа на малките и семейни предприятия, в частност усъвършенстването на правната рамка и използването съществуващата инфраструктура за подкрепа на малкия и среден бизнес - мрежата от 180 регионални търговско - промишлени палати на територията на Руската федерация.

Отделно е обсъдена подготовката за честването на 90-годишнината от рождението на забележителния учен и политик акад. Евгений Примаков, председател на Правителството на Руската федерация през 1998 - 1999 и председател на Търговско - промишлената палата през 2001-2011гг. Освен проведените вече Примаковски четения, на 29 октомври 2019 г. ТПП РФ ще проведе вечер, посветена на паметта на Евгений Примаков, а Министерството на външните работи планира откриването на паметник.

Пълен запис от срещата е публикуван на сайта на Президента на Руската Федерация www.kremlin.ru.

Линк: http://kremlin.ru/events/president/news/60995

Вижте подробности също на сайта на Търговско - промишлената палата на РФ, линк: https://tpprf.ru/…/segodnya-v-kremle-sostoyalas-vstrecha-p…/

Владимир Путин, ТПП РФ

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group