Дванадесети Черноморски туристически форум – Варна

 

В периода 3-5 октомври 2019 г. в Двореца на културата и спорта, Варна предстои да се проведе дванадесетият Черноморски туристически форум, организиран от Варненска туристическа камара, Община Варна и Министерството на туризма.

Темата на форума тази година  е MICE туризмът: фестивали, инсентиви, конференции, изложения”.

Във фокуса на тазгодишната тематика участниците ще имат възможност да споделят добри практики и да обсъдят важни въпроси за обогатяване на туристическото предлагане в България или да изкажат  мнение за разработването на туристически продукти в областта на събитийния туризъм. Ще участват  представители на общини, посолства, висши училища, неправителствени организации, представители на туристическия бизнес.

Заинтересованите могат да се включат с доклад, презентация, изложбен щанд, рекламна страница в каталога на форума или в сборника с доклади,  както и с персонално участие . 

Покана, предварителна програма на Черноморския туристически форум и заявка за участие във форума могат да бъдат свалени от от сайта на Варненска туристическа камара, линк: http://www.vct-bg.org/index.php?ekod=bg&menu=7

 

Информацията е предоставена от Варненска туристическа камара www.vct-bg.org

 

Черноморски туристически форум, Варна

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group