"Експоцентър"  - Москва ще се представи на Международния технически панаир - Пловдив , 26 септември 2019

 

АО „ЕКСПОЦЕНТЪР” (www.expocentr.ru) - дъщерно предприятие на Търговско-промишлената палата на Руската федерация  и една от водещите изложбени компании в света, ще представи своята изложбена програма на  предстоящия  Международен  технически панаир - Пловдив. 

Презентацията ще се проведе на 26 септември 2019 г. от 11:00 до 13:00 часa (регистрацията започва в 10:30 часа.)  в зала "Пресклуб" на Международен панаир Пловдив.

Ще  бъдат представени основни изложбени проекти на „ЕКСПОЦЕНТЪР” от различните сфери на руската промишленост: машиностроене, производство на мебели, строителство, химическа, стъклена  и лека промишлености, обувки и изделия от кожа, детска мода, електротехника, лазерни и оптоелектронни технологии, информационни и комуникационни технологии, здравеопазване и медицински туризъм, хранително-вкусова промишленост и оборудване, производство на автомобилни гуми, гумени изделия и други.

При интерес за участие,  изпратете заявка до Секретариата на БРТПП на електронен адрес oТози имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или се обадете  на тел. +359 2 963 33 48.  Участието в събитието е безплатно.

 

 

ЗА „ЕКСПОЦЕНТЪР”  Москва

Експоцентър е световноизвестна руска изложбена и конгресна компания, водещ организатор на най-големите международни индустриални изложения в Русия, ОНД и Източна Европа с 60-годишен опит. Всяка година в своя изложбен комплекс в центъра на Москва дружеството провежда над  100 международни изложби,  около 900 конгреси, конференции и симпозиуми, посещавани от близо 1,5 милиона специалисти. Изложбените проекти на Експоцентъра имат подкрепата на федералните органи на изпълнителната власт, националните браншови асоциации и се провеждат под патронажа на Търговско-промишлената палата на Руската федерация.

През 1975 г. Експоцентър става първата руска изложбена организация - член на Световната асоциация на изложбената индустрия (UFI).  През 1991 г. Експоцентър е инициатор на създаването и един от основателите на Руския съюз на изложенията и панаирите (RUEF). Компанията е член на Гилдията на изложбени и панаирни организации на Московската търговско-промишлена палата. През следващите години, във връзка с развитието на конгресните дейности, Експоцентър се присъединява към Международната асоциация на конгресните центрове (AIPC), Международната конгресна и конференционна асоциация (ICCA), Международната федерация на изложбените и конгресни услуги (IFES), Асоциацията на водещите европейски изложбени центрове (EMESA), Международна асоциация за изложения и събития (IAEE).

 

 

Експоцентър, Международен панаир Пловдив, ТПП РФ

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group