Ден на българския бизнес в Русия, Москва, 1 ноември 2019

На 1 ноември 2019г.  в Москва ще се проведе руско - български бизнес форум "Ден на българския бизнес в Русия: "България - мост към Европейския съюз". 

Мероприятието ще се проведе в Центъра на промишлеността на Република България  с адрес  гр. Москва, ул. "Красного маяка" 24. 

В рамките на форума ще бъдат представени икономическия потенциал и инвестиционния климат в Република България и ще бъде проведена дискусия на тема "Защо да изберем България и как да правим бизнес с български партньори?" 

Руската страна ще представи инвестиционния потенциал на субекти на Руската федерация и ще направи презентация на тема "Подкрепа на инвестиционно и експортно ориентираните предприятия от малкия и среден бизнес, чрез Европейската бизнес мрежа на предприемачите - Enterprise Europe Network" . 

Участниците от руска и българска страна ще анонсират своята дейност, след което ще проведат срещи и преговори във формат В2В с предварително избрани партньори по заявка. 

Деловият форум се организира  в рамките на споразумението за сътрудничество между Центъра на промишлеността на Република България и Руската агенция за подкрепа на малкия и среден бизнес. 

 

За предварителна информация относно програмата и руските фирми, проявили линтерес за участие, следвайте  линковете  по-долу: 

Програма 

Списък на руски фирми

 

За регистрация във форума: 

Александър Овчинников, ръководител "Проектно направление" в Руската агенция за подкрепа на малкия и среден бизнес

тел.: +7 499 143 73 32, моб.: +7 916 491 22 18, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , www.siora.ru 

Дмитрий Чернов ,зам.- ръководител отдел "Mеждународно сътрудничество"  в Руската агенция за подкрепа на малкия и среден бизнес

тел.: +7 499 143 73 32, моб.: +7 906 776 60 71 ,  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  , www.siora.ru 

 

За допълнителна информация: 

Димитър Георгиев, главен специалист в ЦПРБ - Москва

тел.: +7 495 726 58 01, моб. +7 977 133 66 21, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , www.cprb.ru 

 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group