Бизнес-мисия на Пензенска ТПП в България, 11-14 ноември 2019

На 11-14  ноември 2019г. Българо - руската търговско промишлена палата ще бъде домакин на бизнес мисия на Пензенска областна търговско - промишлена палата (https://www.tpppnz.ru/). 

Мисията е инициирана  с подкрепата на Търговското представителство на Руската Федерация в Република България. 

 

Руската бизнес - делегация ще бъде оглавена от Татяна Мартинова, Началник "Международни и регионални връзки" на Пензенска ТПП.

Руската делегацията ще включи следните пензенски компании: 

-  ООО «Атлант-МГ» ( http://www.ruda-penza.ru)  - производител на оборудване за хранително-вкусова промишленост за предприятия със сладкарски профил;

-  ООО «Парафарм» (http://www.secret-dolgolet.ru) -  производител на биологически активни хранителни добавки;

- ООО «Объединенная торговая компания»  - производител на шоколадови изделия;

- «ИП  Бояркин П.В.» (http://www.suramebel.ru/)  - производител на корпусна мебел. 

 

На 12 ноември 2019г.  бизнес делегацията на Пензенска ТПП и заявилите участие български компании и организации ще бъдат приети от Председателя на Българо - руската ТПП Георги Минчев 

Приветствие към участниците ще отправи и Търговския представител на Руската федерация в Република България г-н Константин Артюшин.

В официалната част на събитието ще вземе участие с презентация и  Председателят на Съвета по инвестиции към Българската търговско-промишлена палата г-н Владимир Томов. 

Събитието ще продължи в заседателната зала на БРТПП  с "борса за контакти" , в рамките на която руските и българските предприемачи ще проведат срещи във формат В2В. 

 

На 13 ноември 2019г. руските компании ще проведат преговори по индивидуален график и ще посетят някои български предприятия в Търговище и Хасково. 

 

Участието в събитието е безплатно. Заявки за участие се приемат в Секретариата на БРТПП (e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., тел.: +359 2 963 33 48) до 12.00 часа на 11 ноември  2019г. 

 

Предварителна програма на събитието и списък на руските участници могат да бъдат изтеглени с помощта на активните заглавия по-долу: 

 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОГРАМА

СПИСЪК НА РУСКИТЕ УЧАСТНИЦИ 

 

Подробна информация за Пензенска област и нейната икономика може да бъде намерена на официалния сайт на областното Правителство, линк: http://www.pnzreg.ru/penza-region-for-all/about-the-region/ . 

Инвестиционна презентация на Пензенска област: https://docplayer.ru/30550228-Penzenskaya-oblast-investicionnaya-prezentaciya.html 

 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group