Програма за повишение на квалификацията

Уважаеми колеги,
Приложено може да намерите предложение от Дома на Москва в София за програма за повишение на квалификацията на тема: „Повишение на ефективността на бизнес комуникациите при преговори и бизнес срещи“. Начини, технологии и методи на тяхното приложение в практиката“.
Курсът ще бъде проведен във време удобно за заявилите желание за участие след съгласуване с организаторите. Възможност за провеждане – в работни дни в края на работния ден или в извън работно време /без почивните дни/. Лектор – г-н Тыртышников Владимир Лукич. Прилагаме негова кратка автобиографична  справка. Курсът е безплатен за заявилите участие. Разходите по организацията и провеждането на курса е за сметка на организаторите. Място на провеждане – Дом на Москва в София, ул. „Г.С.Раковски“ № 92. Език – руски. Превод на български език не се предвижда.
За подробности и допълнителна информация моля да се обръщате към Секретариата на Българо-руската ТПП, мобилен номер: 088 738 79 20, имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., както и към Председателя на УС на БРТПП
г-н Георги Минчев, мобилен номер: 0899 905 501.

Повече информация - на български

Повече информация - на руски

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group