Информационно съобщение

Уважаеми госпожи и господа,
    Имаме удоволствието да представим на Вашето внимание идея за реализирането на проект под работното заглавие „Персонал“ като предстояща консултантска услуга на Българо-руската ТПП. Идеята е съвместна: на Българо-руската търговско-промишлена палата и фирма „Артела“ ЕООД с директор д-р ик.н. Юлия Вавилова, която е Представител на Пермската ТПП на Балканите и член на Управителния съвет на Българо-руската ТПП.
    Проектът е насочен към търсенето и осигуряването на специалисти за свободни работни позиции налични в Република България, Руската Федерация и страните от ОНД. БРТПП чрез този проект има идея да формира база данни на фирми-работодатели от своите членове и не само, както и да съдейства за получаването на работни визи на специалистите в посочения регион. От своя страна фирма „Артела“ ЕООД има готовност да организира постоянна система от контакти със специалисти от Руската федерация и страните от ОНД, желаещи да работят в България, както и фирми на територията на Русия, които са готови да приемат български специалисти. „Артела“ ЕООД има лиценз за работа с персонал от Министерство на труда и социалната политика в България.
    В тази връзка бихме желали да помолим Вас, като членове на Българо-руската ТПП да ни информирате за потребностите си от персонал от Руската федерация и страните от ОНД, като посочите специалности, квалификации и условия, които можете да предложите. Получената информация ще бъде обобщена и доведена до Вашето сведение.
    Към настоящия момент „Артела“ ЕООД има предложение от Медицинска академия /висше образование/ и медицинско училище в Украйна за подготовка на медицински кадри за български болници, санаториуми, социални учреждения. Също така има предложение за строители от Узбекистан, шофьори, заварчици, помощен персонал - работници, куриери.
Паралелно „Артела“ ЕООД организира обучение по изучаването на български език за съответните руски специалисти.    

Предвижда се услугата да е платена, като членовете на Българо-руската ТПП ще ползват отстъпка.

Допълнителна информация може да получите от г-жа Юлия Вавилова – мобилен номер: 0879 05 15 48, и-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и от г-жа Елисавета Мадамлиева – мобилен номер: 0887 38 79 20, и-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group