Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата

ЧЕРЕПОВЕЦКИ МЕЖДУНАРОДЕН ИНДУСТРИАЛЕН ФОРУМ, 26-27 септември 2017

В периода от 26 до 27 септември 2017 г. град  Череповец (Русия, Вологодска област) ще бъде домакин на Череповецки международен индустриален форум  - международна експертна платформа за подпомагане на  стратегическите решения за развитието на териториалния инвестиционен потенциал,  промишлеността  и бизнес- сътрудничеството. Сред основните теми на Форума ще бъдат развитието на моноградовете, сътрудничеството и дървопреработването.

Форумът се организира от  Кметството на град Череповец, Агенция за развитие на градската среда, Агенция за инвестиции "Череповец", с подкрепата на Министерството на промишлеността и търговията на Русия, Правителството на Вологодска област, Фондацията за развитие на моноградовете и металургичната компания "Северстал ".

Повече информация за Форума и условията за участие в него могат да бъдат намерени на сайта   www.ia-cher.ru или чрез следните контакти:

- Ирина Сергеевна Асонкова  , ръководител на отдел  Бизнес-подпомагане,  "Агенция за градско развитие", тел: +7 (8202) 20-19-28, моб. +7 (921) 836-3213, електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

- Игор Анатолиевич  Иванов, ръководител на отдел  Инвестиционен маркетинг,  Агенция за инвестиции " Череповец ", тел: +7 (8202) 57-02-55, моб. +7 (921) 545-2738, електронна поща: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..