Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата

B2B - срещи с МСП от Република Удмуртия, РФ на 26 септември 2017 в София

Снимка: Карта на Република Удмуртия, Руска Федерация,  http://www.vcudmurtia.ru/udmurtia/

 

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия (ИАНМСП) съобщи, че в периода 25-29 септември 2017 г. на посещение в България пристига седем-членна бизнес делегация от Република Удмуртия, Руска Федерация. В делегацията ще вземат участие компании от сферата на  химическа промишленост, дървопреработваща и мебелна промишленост, електроника и електротехника, строителство, както и представители на държавния Център за подкрепа на експорта и външнотърговските връзки на Република Удмуртия.

Бизнес делегацията ще бъде водена от г-н Михаил Хомич, постоянен комисар в Москва за Република Удмуртия към Президента на Руската Федерация.

Във връзка с посещението, ИАНМСП организира събития в София и Пловдив,  предоставящи възможност за създаване на преки бизнес контакти между заинтересовани компании.

Събитието в София ще се проведе на 26 септември от 13.30 ч. в Голяма зала на Министерство на икономиката на адрес: гр. София, пл. „Княз Александър I Батенберг“ №12. То включва провеждането на двустранни срещи между заинтересованите компании и организации. Участието в двустранните срещи е безплатно, като е необходима предварителна регистрация в срок до 20 септември 2017г. 

Регистрационна форма   и списък на членовете на делегацията на Република Удмуртия са достъпни на е-адрес: https://www.sme.government.bg/?p=37893 .

Детайлна информация за бизнес-форума в гр. Пловдив, който ще се проведе на  28.09.2017 г.,   предстои да бъде предоставена.

 

Източник: ИАНМСП