Дни на международния бизнес в Рязанска област

Email: export62@bk.ru
Рязань
Russia
Контактное лицо: Анна Афанаскина

От 15 август до 17 август 2019 г. в град Рязан, в рамките на II Форум на древните градове (https://drevniegoroda.ru), ще се проведат “Дни на международния бизнес в Рязанска област”.

За участие са поканени  малки, средни и големи предприятия от Рязанска област и  10 държави, както и представители на обществения сектор и съответните организации.

Програмата на бизнес форума включва  панелни дискусии за развитието на експортния потенциал на региона, представяне на Рязански и чуждестранни фирми, тематични семинари и изложба на фирми от региона. Също така по време на събитието са планирани посещения на обекти на предприятията от Рязан.

Ключово събитие ще бъде двудневната борса за обмен на контакти между представители на руски и чуждестранни компании.

 

Предварителната програма на бизнес форума е достъпна на линк: http://www.ryazancci.ru/news/download/program_fdg.pdf .

 

Партньорът на Българо – Руската търговско-промишлена палата – Съюз «Рязанска търговско-промишлена палата "  кани български компании, интересуващи се от бизнес партньорство с рязански фирми, да вземат участие в събитието. На всички потенциални български участници Рязанска ТПП ще съдейства за:

 

 - издаване на визи (регистрация на покани за визи);

 - предоставяне на билети за пътуване до мястото на програмата в гр. Рязан и обратно;

 - предоставяне на настаняване в хотели в град Рязан;

 - предоставяне на транспортна услуга в град Рязан;

 - предоставяне на куратори и преводачи, които да придружават;

 - участие в бизнес събития (борса за контакти, B2B, пътувания до фирми и др.).

 

Рязанска ТПП приканва  заинтересованите български участници да се запознаят със списък  от 33 потенциални бизнес – партньори от Рязанска област http://www.ryazancci.ru/news/download/tab_fdg.pdf , както и да попълнят Анкета на участника (линк за сваляне: http://www.ryazancci.ru/news/soyuz.php )  , в която inter alia могат да заявят предварителен интерес към конкретен руски производител. Попълнената Анкета на участника следва да бъде изпратена, в срок до 16 юли 2019г., на електронен адрес export62@bk.ru .

 

За контакти с Рязанска ТПП във връзка с участието във Втори международен форум „Дни на международния бизнес в Рязанска област" : Анна Афанаскина, Светлана Смирнова, e-mail: export62@bk.ru .

 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group