Списък с нашите членове

Цялостно правно обслужване на корпоративни и частни клиенти .
Агро Био Семена ООД вече 15 години е в услуга на селскостопанските производители в България, като предлага най модерна селекция и внедрява иновативни сортове и хибриди – семена за посев от зеленчукови и агро култури.Непрекъснато обновяваме нашето портфолио за да отговорим на търсенето, изискванията и нуждите на клиентите и българския пазар.
"Георгиев, Тодоров и Ко." е основана през 1991 г. и е една от първите български юридически фирми. Предлага услуги в областта на корпоративното право, със специален акцент върху финансовия сектор, рисковия капитал, обезпечени заеми, телекомуникациите, информационните технологии и споровете, както за широка база от клиенти на вътрешния пазар, така и за редица чуждестранни инвеститори.
Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“ предлага висококвалифицирани юридически услуги на български и чуждестранни лица.
"Пенков, Марков и партнeры” - одна из ведущих юридических фирм, предоставляющих высококачественныe юридические услуги и процессуальное представительство клиентов в Болгарии.
Адифарм ЕАД е фармацевтична фирма за разработване, производство и продажба на лекарства и производство и продажба на хранителни добавки.
© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group