Списък с нашите членове

АЕРОТУР ММ ООД е български лицензиран туроператор и турагент, член на IATA и IATA BSP Bulgaria. Работи на туристическия пазар от почти 20 години. Официален агент на авиокомпаниите Аерофлот и КД Авиа за България.
“АЕЦ Козлодуй” ЕАД е единствената атомна централа в България и е най-големият производител на електрическа енергия в страната, като обезпечава повече от една трета от националното годишно електропроизводство. Това определя особено важното значение на предприятието като фактор за икономическа стабилност в регионален и в национален план. АЕЦ “Козлодуй” произвежда най-евтината енергия в страната, с което осигурява поддържане на приемлива цена на електроенергията за крайните потребители в България.
Компанията "Инновации.Бизнес.Тревел." (ООО "АЙ-БИ-ТИ" ) е руска турператорска фирма .
„АКЗ – Бургас“ ЕООД извършва пълен инженеринг – проектиране, строителство, обследване, ремонт, рехабилитация и монтаж на технологични съоръжения в областта на Енергетиката и в отраслите Химия и Металургия. Дружеството поема отговорността за изпълнените проекти и осигурява тяхната поддръжка, както и гаранционното и извънгаранционното обслужване. Усилията на компанията са насочени към въвеждането на нови и екологични технологии и оборудване.
Компания с основен предмет на дейност балнеолечение, туризъм, недвижими имоти, транспорт и спедиция.
Албена АД е компания с предмет на дейност туризъм, туроператорство, селско стопанство, медицински и балнео услуги, детски, конгресен и спортен туризъм.
© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group