Entries with Име на компанияs starting with 'А'

Агро Био Семена ООД вече 15 години е в услуга на селскостопанските производители в България, като предлага най модерна селекция и внедрява иновативни сортове и хибриди – семена за посев от зеленчукови и агро култури.Непрекъснато обновяваме нашето портфолио за да отговорим на търсенето, изискванията и нуждите на клиентите и българския пазар.
"Георгиев, Тодоров и Ко." е основана през 1991 г. и е една от първите български юридически фирми. Предлага услуги в областта на корпоративното право, със специален акцент върху финансовия сектор, рисковия капитал, обезпечени заеми, телекомуникациите, информационните технологии и споровете, както за широка база от клиенти на вътрешния пазар, така и за редица чуждестранни инвеститори.
Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко.“ предлага висококвалифицирани юридически услуги на български и чуждестранни лица.
"Пенков, Марков и партньори” e една от водещите правни фирми, осигуряваща висококачествени правни услуги и процесуално представителство на клиенти в България.
Адифарм ЕАД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана фармацевтична фирма. Дейността на компанията е насочена в две основни направления:(1) разработване, производство и продажба на лекарства и (2) производство и продажба на хранителни добавки Заводът е оборудван със съвременни, високопроизводителни машини от най-ново поколение и има потенциал за производство на голяма гама капсулни и таблетни форми. Цялото производство е сертифицирано по GMP.
АЕРИ – БЪЛГАРИЯ ООД е създадена в края на 2017 г. със седалище в гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе № 15. Предметът на дейност е производство и търговия с цветя, екстериорно и интериорно проектиране, производство и търговия с пластмасови изделия и инструменти към тях.
© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group