ООО «Производственная Компания ХИТ ЛАЙН»

Email: yana@euroteplo.ru
Люберцы
Russia
Контактное лицо: Яна Лапшина, Мениджър продажби
Телефон: +78003335825

Руският производител на електротехнически изделия ООО «Производственная Компания ХИТ ЛАЙН» http://euroteplo.ru/ търси партньори и дилъри в България.

ООО «Производственная Компания ХИТ ЛАЙН» работи на пазара на електрически изделия от 2008 г. Компанията  разработва  и произвежда отоплителни кабелни и електрически кабелни отоплителни системи в Русия, има богат опит в инсталирането на промишлени и граждански съоръжения с различна сложност.

Компанията разполага със собствена производствена, технологична и проектантска база, което позволява  да отговаря на всички възможни нужди на клиентите от продукти и компоненти за електрически кабелни отоплителни системи с всякаква сложност.

 От 2019г. ООО «Производственная Компания ХИТ ЛАЙН» е член на Българската търговско-промишлена палата и търси партньори в България, с фокус върху  крайбрежните райони на Черно море и компании, работещи на пазара за строителство и монтаж на обекти за малки и средни предприятия.  ООО «Производственная Компания ХИТ ЛАЙН» търси потенциални дилъри, които ще станат официален представител на компанията  в Република България.

Лице за контакти: Яна Лапшина, Мениджър продажби. Тел: +7(800)333-58-25;
+7(495)988-17-73 доб. 14 
E-mailyana@euroteplo.ruhttp://www.euroteplo.ru

Секретариатът на БРТПП (office@brcci.net) разполага с презентационни материали, които предоставя при запитване. 

 

© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group