Архитектура и строительство

ООO «АКЗ - Бургас» выполняет комплексный инжиниринг - проектирование, строительство, инспекцию, ремонт, восстановление и установку технологического оборудования в области энергетики, а также в химической и металлургической отраслях.
"Бон Марше" ЕООД e инвестиционно-строителна компания, оперираща на пазара на недвижимите имоти вече повече от 20 години.
Фирма "Братя Георгиеви" ЕООД е специализирана в проектиране, доставка и монтаж на висококачествени PVC и ТРО хидроизолационни, битумни хидроизолации.
ВАЛМЕКС е българска частна, независима компания, водеща в областта на инженеринга в специализираното строителство и фундиране.
Основните дейности на Газстроймонтаж АД са: газопроводно строителство, строителство , изграждане на пречиствателни станции, строителство и реконструкция на сгради, укрепване чрез изпълнение на пилоти и анкери, изпълнение на геотермални сондажи и отопление, пътно строителство, отдаване на механизация под наем.
Главболгарстрой Холдинг АД е най-голямата българска строителна компания, специализирана в изграждането на жилищни, промишлени, инфраструктурни и обществени обекти.
© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group