Transport and Expedition

ООО "АЭРОТУР ММ" является болгарским лицензированным туроператором и турагентом, членом IATA и IATA BSP Bulgaria. Работает на туристическом рынке почти 20 лет. Официальный агент Аэрофлота и КД Авиа для Болгарии.
АСТРА ТЭС е транспортно - спедиционна група. .
Търговия на едро на газ пропан-бутан, пристанищна дейност, терминали. Дружеството е регистрирано през 1996г. Основната дейност на фирмата е търговия с горива на едро, която се осъществява от търговските бази на дружеството в Свободна зона (г. Галац) и град Гюргево, Румъния, както и от базите в градовете Русе и София и от акцизните данъчни складове в Пловдив, Бяла, София и Кюстендил. „Булмаркет ДМ” ООД е първият частен железопътен оператор в България, притежава лиценз за извършване на международни железопътни транспортни услуги.
България Ер е националният въздушен превозвач на Република България. Основна цел на авиокомпанията е да предлага на своите клиенти услуги с най-високо качество на борда на нови, сигурни и комфортни самолети и непрекъснато да подобрява своя продукт.
Васи ЕООД е компания с предмет на дейност туризъм, хотелиерство, транспорт, търговия на едро и дребно, рекламна и издателска дейност.
Ес Ес Джи Инвест ООД е с предмет на дейност международен транспорт, логистика,спедиция, внос и износ на стоки.
© BRCCI 2017 Българо-Руска Търговско-Промишлена Палата | Created by Prospect Group